KH Engine voorwoord door MarC STEIGENGA

‘Concurrerend blijven én verduurzamen’

Editie04_Willem_MarcKH Engineering is een toonaangevend engineeringsbureau in technische projecten voor de industrie. Ik vind het een prachtig bedrijf dat veel te bieden heeft. Hoewel ik er nog maar kort werk, heb ik toch al een goede indruk. Per 1 januari 2021 ben ik aangesteld als Chief Commercial Officer en in die eerste paar maanden ben ik onder de indruk geraakt van de capaciteiten van de mensen achter KH Engineering. Zeker, we zijn pragmatische en praktische engineers, maar we denken ook mee op strategisch en conceptueel niveau. Zo helpen we de industrie in België en Nederland concurrerend te blijven én te verduurzamen.

Klant centraal

In deze editie van KH Engine vind je een aantal heel uiteenlopende voorbeelden van manieren waarop onze klanten hun voordeel doen met de kennis en expertise van KH Engineering. Ik vind het belangrijk om vanuit de klant en de markt te denken. Daarom zal ik de komende periode veel tijd besteden aan heel goed luisteren naar wat onze klanten bezighoudt. Gaat het om energiebesparing? Moet er worden geïnvesteerd in duurzaamheidsmaatregelen? Moet de fabriek verder gedigitaliseerd worden? Zijn er maatregelen te bedenken om de levensduur te verlengen of de productiviteit te laten stijgen? Of moet er juist ongelofelijk snel worden uitgebreid in capaciteit – of van product veranderd, vanwege een veranderende marktvraag? Allemaal projecten die momenteel spelen en waarin KH Engineering een cruciale rol speelt.

Meedenken

Antwoorden bieden op al die vragen vanuit de industrie is de kernactiviteit van KH Engineering. We denken altijd heel graag mee over oplossingen, en zelfs over het financieel haalbaar maken van de business case. Samen met onze klant vormen we een team dat kort op de bal speelt. Die team spirit betekent veel voor mij, zeker omdat ik in mijn vrije tijd fanatiek voetballer ben bij MVV '27 in Maasland. Met elkaar voor een mooi resultaat gaan is voor mij dus een tweede natuur. Ik kijk ernaar uit om daaraan in de komende jaren samen met de opdrachtgevers van KH Engineering te werken!

Marc Steigenga
CCO KH Engineering