Editie 01 KHEngine extern Voorwoord WillemPronk1willem pronk:

Trots

In de afgelopen zeventig jaar is KH Engineering uitgegroeid van een kantoor met tekenaars en ontwerpers achter enorme tafels, naar een compleet, volwaardig en multidisciplinair ingenieursbureau, waarbij we werken met de laatste tools en technologieën. Tegelijkertijd zijn we in al die jaren een organisatie met een sociaal gezicht gebleven, waarin iedereen meetelt en ertoe doet. Dat is een eigenschap die ik graag ook in de toekomst wil behouden en welke onderdeel uitmaakt van een dynamisch, pragmatisch en zelfverzekerd bedrijf.

Anno 2019 kijk ik met trots naar een organisatie met ruim zeshonderd collega’s, die werken vanuit Amsterdam, Schiedam en Antwerpen. Een bedrijf met korte lijnen en een open sfeer, waarin het prettig werken is. Niet voor niets is het mijn ambitie om binnen enkele jaren de beste werkgever in de branche te zijn.

Ambitie

Andere ambities voor de toekomst? Natuurlijk hebben we die. KH Engineering wil vanuit een heldere visie, missie en strategie een koploper in onze focus markten worden. Door die positie kunnen we onze klanten blijven bedienen met hoogwaardige dienstverlening én een positieve bijdrage leveren aan de wereld waarin we leven. Dat doen we door betrouwbare, integrale technische oplossingen te bieden, waarbij we optimaal gebruik maken van onze combinatie van (inter)nationale kennis en lokale aanwezigheid. Bij alle ambities die ik hiermee uitspreek wil ik benadrukken dat het ons gaat om continuïteit. Dat bewijst onze rijke en lange geschiedenis. Om de continuïteit te borgen voor de toekomst investeren we in de relatie met de klant. Want een project kan nog zo veilig, binnen budget en tijd zijn afgerond, alleen als de klant ons opnieuw vraagt, is het een echt succesvol project.

KH Engine

In deze editie van de KH Engine staan diverse artikelen waarin klanten vertellen over de relatie die zij hebben met KH Engineering. Hiermee laten we op verschillende manieren zien hoe we een klantrelatie opbouwen en we elke dag opnieuw deze verwachtingen proberen te overtreffen. Daarnaast laten we onze collega's aan het woord over bijvoorbeeld hun werkdag bij KH, waar zij trots op zijn of wat hun specifieke expertise is. Als u de KH Engine gelezen heeft, dan adviseer ik u om met de prijsvraag mee te doen en mee te dingen naar een uniek cadeau. De eerste twee letters van de prijsvraag geef ik u alvast cadeau. Veel leesplezier!

KHE 20032 puzzel letters MAWillem Pronk
CEO KH Engineering